Menu Filter

NorDent Smile Kft. Mosolyt varázsolunk!

NorDent Smile Kft.

6782 Mórahalom, Szent László park 3.

A NorDent Smile egy nemzetközileg együttműködő fogászati csoport legfiatalabb tagja. Célunk, hogy a Stavangerben (Dental Norge Forus, Norvégia), Kristiansandban (Dental Norge, Norvégia) és Szabadkán (NorDent, Szerbia) működő rendelőkkel összhangban, ugyanazt a minőséges, szakszerű fogászati ellátást nyújtsuk Mórahalmon is, mint amelyet az említett három rendelőbe látogató pácienseink már jól ismernek.

Rendelőnket igyekeztük a legkorszerűbb eszközökkel, felszereléssel és anyagokkal ellátni, hogy ezen a téren is a legjobbat nyújthassuk pácienseinknek. A szájsebészeti beavatkozásokat rendelőnkben Dr. El-Charbaji Oussama és Dr. Bandula Flóra, dentoalveoláris sebészek végzik. Első sorban Nobel Biocare implantátumokat ültetnek be mivel ezek az implantátumok bizonyultak eddigi tapasztalatink alapján a legmegbízhatóbbnak, úgy a pácienseink szemszögéből mint a beavatkozást végző sebész, majd végül a fogpótlást elkészítő protetikus szemszögéből.

További információkért, időpont foglalásért kérjük hívják a +36 70 252 55 95 –ös telefonszámot vagy írjanak nekünk a dentalnorgekft@gmail.com email címre.

Üdvözli és szeretettel várja Önöket a mórahalmi NorDent Smile Kft. csapata!