Menu Filter

Dr. Benedek Gábor Dentha Lézerfogászat és Implantológia

Dr. Benedek Gábor

6721 Szeged, Osztrovszky u. 12.


  • Város: Szeged

A szegedi Dentha Lézerfogászat és Implantológiát 1996-ban alapítottuk családi vállalkozásként. A belvárosi rendelőt azóta öt székes fogászati rendelővé fejlesztettük, ahol eddig több tízezer pácienst kezeltünk sikerrel. Bár a fogászat valamennyi szakterületét képviseljük, a legnagyobb hangsúlyt a szájsebészetre, az implantációra és az azt megelőző csontpótlásra, lágyszövettágításra fektetjük.

Alapító tulajdonosunk, Dr. Benedek Gábor implantológiából Németországban mester fokozatot szerzett fog- és szájsebész specialista, aki naponta végez implantációs és csontpótlásos műtéteket. Tudását nemcsak folyamatosan fejleszti, hanem át is adja: a Dentha Lézerfogászat és Implantológia évek óta akkreditált képzőhely. Dr. Benedek Gábor a szegedi Arc- Állcsont és Szájsebészeti Klinikán is rendszeresen végez komoly, altatásos műtéteket.

A gyakorlati tudásátadáson túl rendelővezetőnk implantációs és egyéb tanfolyamokat, továbbképzéseket tart a Dentha Fogászaton kifejezetten erre a célra kialakított előadóteremben, ahol a résztvevők kivetítőn követhetik végig a műtőben zajló élőműtétet.

Egyik legfontosabb elvünk az élethosszig tartó tanulás: a legújabb technikákat, megoldásokat tanuljuk és alkalmazzuk, valamint a legjobb minőségű anyagokkal dolgozzunk. Eszközeink kiválasztásában fontos szempont, hogy a lehető legkíméletesebb módon végezzük a kezeléseket, ne csak a műtétek alatti fájdalommentességet biztosítsuk, hanem a gyógyulási időszak is gyors és problémamentes legyen. Minden törekvésünk arra irányul, hogy a pácienseink bizalmát megőrizzük, elégedettek legyenek munkánkkal, szívesen jöjjenek vissza és ajánljanak minket családtagjaiknak, ismerőseiknek.

Main page


Tel.: +36 30 206 9532
Szeged, Osztrovszky u. 12.

Dr. Benedek Gábor

Dentha Lézerfogászat és Implantológia rendelővezetője, Master of Science in Implantology and Dental Surgery, Dentoalveoláris szájsebész, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa