Menu Filter

Dr. Gelesz Nikolett Szájsebészeti beavatkozások, implantáció, állcsont augmentációs beavatkozások, implantációs fogpótlások, általános fogászat

Dr. Gelesz Nikolett

7625 Pécs, Magaslati út 19.

Fogorvosdoktori diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán szereztem 2008-ban. A szakvizsgára való felkészülést a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika Szájsebészeti Fekvőbeteg Osztályán, valamint a Szekszárdi Balassa János Kórház Szájsebészet Ambulanciáján töltöttem 2008-2011-ig. 2011-ben Dentoalveolaris Sebészet Szakvizsgát tettem, és azóta magánpraxisomat építem a Vitadent Esztétikai Fogászati és Implantológiai Centrum keretein belül.

Fogászatunk mellett 24 fős praxis labor is dolgozik – így a fogpótlások terén is – minden egyéni igényt a legrövidebb időn belül ki tudunk elégíteni. A háromszékes rendelő folyamatos fejlesztése, bővítése mellett nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos tanulásra, képzésre. Számos hazai és nemzetközi továbbképzést végzetem el.

Implantológiai szemléletem kialakulásában és a különböző csontpótlási eljárások alkalmazásában nagy hatással volt Urbán István, Paolo Malo és Fouad Khoury. 2013-2014-ben Németországban elvégeztem a Münsteri Egyetem Implantológiai Mesterkurzusát, ahol Master of Science in Implantology and Dental Surgery képesítést szerztem.

Szakterületem:
Szájsebészeti beavatkozások, implantáció, állcsont augmentációs beavatkozások, implantációs fogpótlások, általános fogászat

Nyelvismeret: angol, német

Tagságok:
Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága
Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság
Magyar Fogorvosi Kamara

Cím:
Magyarország
7625 Pécs, Magaslati út 19.

Telefonszám:
Rendelő: +36 (72) 225 354
Mobil: +36 (30) 377 3596

Skype:
vitadentfogaszat

Honlap:
www.vitadentpecs.hu

Email:
geleszniki@gmail.com