Menu Filter

Dr. Görög Gábor GGDent Fogászati és Implantációs Központ, 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 45.

Dr. Görög Gábor

6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 45, 6726


  • Város: Szeged

Dr. Görög Gábor implantológus, szájsebész fogszakorvos, a GGDent Fogászati és Implantációs Központ vezetője. Közel egy évtizedes szájsebészeti tapasztalattal rendelkezik, fő profilja az implantológia és szájsebészet. A legmodernebb implantációs eljárásoknak megfelelő kezelést nyújtja pácienseinek, így például az All-on-four/All-on-six implantációs technológiát vagy a metszés nélküli szájsebészeti beavatkozásokat (digitális implantáció).

A GGDent Fogászati és Implantációs Központ elkötelezett a fájdalommentes és kreatív gyógyítás mellett. A professzionális implantológia és szájsebészet mellett a fogászat minden területére kiterjedő szolgáltatást nyújtanak, kezdve a hagyományos konzerváló fogászati beavatkozásoktól, egészen az esztétikai megoldásokig. Prémium kategóriás berendezéseik és eszközeik segítségével a nehezebben felismerhető fog- és csontelváltozások is kezelhetőek. Tevékenységük alapja a legprecízebb diagnózis és a preventív szemlélet.

Felkészült fogorvosaik és szakembereik a legkorszerűbb felszerelésekkel várják betegeiket szegedi és budapesti fogászati rendelőikben.

További részletek a Központ honlapján olvashatók: ggdent.hu