Menu Filter

Dr. Iványi Zoltán Várok mindenkit, akinek fontos fogainak egészsége, és szépsége!

Dr. Iványi Zoltán

Érd Nyomdász utca 23


  • Város: Érd

Orvosi diplomájának 1988-as megszerzése után, dr. Iványi Zoltán sebészeten, szájsebészeten, majd fogászaton dolgozott. 1994-ben fogászati szakvizsgát tett, majd a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Klinikáin és magánorvosként is gyarapította szakmai tudását. Korábbi sebészeti gyakorlatának tapasztalatait számos tudományos munkában kamatoztatta, emellett nyolc évig tanársegédként gyakorlatot vezetett, előadásokat tartott egyetemi hallgatóknak, részt vett a külföldi hallgatók oktatásában.

A konzerválófogászat, fogpótlástan és az ambuláns szájsebészet mellett dr. Iványi Zoltán az implantológia terén szerzett jártasságot.

Ez utóbbi eljárás a fogpótlás egyik változata, a hagyományos híd készítésével szemben azonban az implantációnál nincs szükség a szomszédos fogak lecsiszolására, hiszen a koronát egy beültetett, csavar formájú műgyökér (maga az implantátum) tartja meg.

Folyamatosan nyomon követi és alkalmazza a legkorszerűbb technológiákat, eljárásokat. Célja, hogy páciensei igénye szerint sikerüljön az egész fogazatra kiterjedő olyan megoldást kínálni, amely hosszú távon nyújt jó eredményt mind esztétikai, mind funkcionális szempontból.

ivanyiek@t-online.hu