Menu Filter

Dr. Jankó Attila fogszakorvos

Dr. Jankó Attila

1074 BUDAPEST, DOHÁNY UTCA 16-18.


  • Város: Budapest

1993-ban diplomázott a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.

A Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján hét éven keresztül aktívan részt vett a mindennapi betegellátáson túl az oktatásban és a tudományos munkában is. Egyetemi tanársegédként 1998-tól a Propedeutika Tanlabor vezető oktatója. 1995-ben letette a Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa szakvizsgát. Szakterülete az endodoncia és az esztétikai fogászat. Rendszeresen tart különböző konferenciákon előadásokat az esztétikai fogászat területén. Több szakmai írása is megjelent. Nevéhez fűződik 1996-tól a svájci UDA-rendszer ( „csiszolás” nélküli hídpótlások ) alkalmazása Magyarországon.

2000-től magánfogorvosként dolgozik.
2005-ben letette az Európai Unióban is elfogadott Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgát.

Kiválóan beszél németül.

Szeretettel várjuk az ország egyik legmodernebb, újonnan kialakított fogászati központjában. Az Ön kényelme érdekében recepció végzi a betegnyilvántartást és –irányítást, rugalmas berendelési időpontokkal maximálisan alkalmazkodva az Ön időbeosztásához.

A hangulatos váróban a gyermekeket játszósarok várja.

Orvosaink a medicina fejlődésével állandóan lépést tartva, folyamatos képzéssel csapatmunkában arra törekednek, hogy Ön a lehető legkellemesebb környezetben a legmagasabb színvonalú, komplex fogászati ellátásban részesüljön. Állandó és folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a legmodernebb gépek és technológiák állnak rendelkezésünkre. Önnek garancia orvosaink többéves klinikai tapasztalata, a használt anyagok kimagasló minősége és a legkorszerűbb gépekkel felszerelt klimatizált, többszékes rendelő.

Rendelőnk a budapesti Semmelweis Egyetem akkreditált szakorvosi képzőhelye.

TEL./FAX: 06 1 266 62 98

EMAIL: INFO@ARTORAL.HU

www.artoral.hu