Menu Filter

Dr. Kemper Róbert Parodont, ahol játék a gyermekfogászat!

Dr. Kemper Róbert

Budapest, VII. kerület, 1072 Dob utca 52.


  • Város: Budapest

2012 Magyar Parodontológiai Társaság, vezetőségi tag

2009 Heti egy alkalommal tudományos és oktatói munkát folytat a

Semmelweis Egyetem Parodontologia Klinikáján

2005 Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
Implantológai Társaság alapító tagja, aktív tag

Magyar Esztétikai Akadémia tagja

Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság tagja

Parodontológiai Társaság tagja

1997 Parodont Fogorvosi Rendelő ügyvezető igazgatója

1995 Szájsebész szakorvos

1988 Fog- és szájbetegségek szakorvosa

1986-1997 Semmelweis Egyetem Szájsebészeti Klinika – egyetemi oktató

1986 Specializációja a fogászati implantológia (fogbeültetés), valamint a

szájsebészet

1986 Semmelweis Egyetem – fogorvosi diploma

Gyermekkoromban sok időt töltöttem Baján nagyszüleimnél, ahol az éppen fogorvosként végzett nagynéném, Dr. Pataki Anna  gyakran vigyázott rám. Így talán nem csoda, hogy amióta az eszemet tudom, fogorvos szerettem volna lenni.  A gimnázium utolsó éveiben ugyan az építészet majdem más irányba csalt, de végül is megmaradt az eredeti elképzelés.

 Ugyanakkor, több mint húsz a fogászatban eltöltött év után úgy gondolom, egy fogorvosnak nem árt, ha mérnöki fejjel is gondolkozik, s a kezeléseket így tervezi meg.

 Az egyetemet 1986- ban végeztem summa cum laude minősítéssel. Azon kevesek közé tartoztam, akiknek így sikerült Budapesten egyetemi klinikán elhelyezkednie. A Semmelweis Egyetem Szájsebészeti klinikáján tíz évet töltöttem, mint egyetemi tanársegéd.

 Szerencsém volt, Magyarországon éppen azokban az években indult útjára a fogászati implantológia. Természetesen a Szájsebészeti Klinika úttörő szerepet vállalt ebben. Így frissen végzettként ott lehettem a hazai implantológia születésénél, s ez alapjában végigkisérte pályafutásomat.

 Tíz év után úgy gondoltam, a magyar egészségügyi rendszer sok hibával, betokosodott megoldásokkal működik (próbál életben maradni). Ezt fiatalként nem volt módomban megváltoztatni. Bár oktatni nagyon szerettem, fájdalmas döntést hoztam és eljöttem az egyetemről.

 1997-ben megalapítottam a Parodont Fogorvosi Rendelőt. Célom volt, hogy egy jól felszerelt, a nemzetközi szakirodalmat, a szakmai irányelveket maximálisan figyelembeve vevő, de mégis emberközeli fogorvosi rendelő jöjjön létre.

 Mára büszkén mondhatom, rendelőnk mind szakmailag, mind felszereltségében bármely európai vagy amerikai rendelővel felveszi a versenyt. A nálunk dolgozó orvosok már hallgatóként mindannyian eltöltöttek nálunk két- három évet, mondhatni az egyetem mellett külön oktatásban részesültek. Végzés után a kiválasztott orvosok kezdhettek dolgozni rezidensként, s váltak csapatunk tagjaivá.

 A fogászat folyamatosan fejlődik, változik. Szinte már nem használunk olyan technológiákat, amiket még az egyetemen húsz évvel ezelőtt tanultam. Ebből következik, a rendelőnket továbbra is fejlesztjük, hogy mindíg vezető helyen legyen Magyarországon.

 2009-től heti egy alkalomra, mint külsős ismét visszatértem az egyetemre, a Parodontológia Klinikára, így “hobbimmal” a fogászattal, és annak oktatásával ismét visszakanyarodtam a kezdetekhez.

Cím:

Magyarország

Budapest, VII. kerület, 1072
Dob utca 52.

Telefonszám:

Rendelő: +36 (1) 351 0947

Mobil: +36 (30) 211 3771

Email:

parodontporta@t-online.hu

Skype:

parodontdentalpractice

Fax:

+36 (1) 321 1358