Menu Filter

Dr. Lévai István Attila 2040 Budaörs Szivárvány utca 8

Dr. Lévai István Attila

2040 Budaörs Szivárvány utca 8


  • Város: Budapest

 

Rendelő

Néhai Dr. Lévai Attila, a Lévai Dental alapítója, első fogászati rendelőjét 1982-ben Törökbálinton, a második fogászati magánrendelőjét 1991-ben Budaörsön nyitotta meg. Fiával, Dr. Lévai Istvánnal az évek során jelentős szakmai újítást és fejlődést hoztak a rendelők életébe. A 2016-ban felújított budaörsi rendelő digitális fogászati röntgennel, újabb implantológiai eszköztárral és egy fogsebészeti mikro motorral egészült ki. A jelenkor legmodernebb eszközeivel dolgoznak, a XXI. század fogászati szakellátását nyújtva.

Legfőbb céljuk pácienseik igényeinek maximális kielégítése, elégedettségének elnyerése és magas színvonalú ellátása, melyet a több mint 30 éves szakmai múlt és az évek során kibővült, remek szakemberekből álló fogászati csapat biztosít részükre.

Lévai István

Érdeklődési területem a saját fogakon rögzülő fix- és kivehető, illetve az implantátumokon (Nobel Biocare) rögzített fogpótlások, melyek készítését szabadidőmben is, klinikai önkéntes munka keretein belül végzem. Továbbképzésekre, gyakorlati/hands-on kurzusokra és kongresszusokra járok, főként a szájsebészeti, implantológiai és a fogpótlástani témák előadásait látogatom.

www.levaidental.hu