Menu Filter

Dr. Maráz Kinga DENTOPLANT Fogászati és Implantológiai Rendelő

Dr. Maráz Kinga

6726 Szeged Fő fasor 45.


  • Város: Szeged

A Dentoplant fogászati és Implantológiai Rendelőt 2001-ben első sorban magyar páciensek fogászati ellátására alapítottuk. A technológiai újításokkal lépést tartva, 2014-ben egy korszerűen felszerelt, új épületben folytatjuk munkánkat Újszegeden.

Fontosnak tartjuk a megelőzést, a  szájhigiénia oktatását, a fogágybetegségek korai felismerését és kezelését, a fogágy regeneratív módszerekkel történő stabilizálását , a hosszú távon sikeres implantációs fogpótlások kivitelezését és a gondozását. Mindezen értékrend alapján állítottuk össze színvonalas fogorvos és dentálhigiénikus csapatunkat, így a fogászat több szakterülete is elérhető rendelőnkben. Specialitásaink közé tartoznak a minőségi Nobel fogbeültetések, minőségi implantátumra készült fogpótlások és azok az ínyplasztikai beavatkozások, amelyekkel az implantátum hosszú távon stabil marad. Külön figyelmet szánunk az esztétikai ínyplasztikák, recessziósebészeti esetek előkészítésére, műtétére és követésére.

Fogorvos kollégákkal való együttműködés során rendszeresen irányítanak rendelőnkbe pácienseket speciális esetek megoldására. Mindezen páciensek gyógyítása gyakran emelt szintű rekonstrukciós stratégiákat igényel, a melyek külön kihívást jelent számunkra.

Rendelői életünk része az oktatás, 2006-tól  akkreditált egyetemi szakképző helyként veszünk részt szakorvosjelöltek tanításában.

Naprakész szakmai ismeretek, alapos felkészültség, sok éves klinikai tapasztalat és a leghatékonyabb kezelési módszerek alkalmazása munkánk értékmérője. A minőséget, az időt álló értéket képviseljük.

 

www.dentoplant.hu

Kinga Maráz

Dr.

Szakterület: parodontológia és implantológia Parodontológia mesterkurzus Universität Bern Master Program in Implantology UCLA University of California Los Angeles Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga Fog- és szájbetegségek