Menu Filter

Dr. Med. Dent. Borbáth Csaba MSc. MOM. Szájsebész főorvos

Dr. Med. Dent. Borbáth Csaba MSc. MOM.

6800 Hódmezővásárhely, Petőfi út 30.


  • Város: Budapest

Dr Borbáth Csaba több mint 20 évvel ezelőtt alapította a Dr Borbáth Mosoly Központot. Célja a fogászat egy új dimenziójának megnyitása, ahol a szaktudás, a tapasztalat, a modern technológia, a kedvesség és az elegancia találkozik.

Implantológiai és Esztétikai Fogászati Központunk Magyarország egyik legnagyobb, világszínvonalon felszerelt, folyamatosan megújuló rendelője, szakorvosaival várja pácienseinket komplex megoldást ajánlva bármilyen fogászati vagy szájsebészeti problémáról legyen szó.

Fogászatunk főprofilja  fogbeültetés, a csontépítés és az esztétikai fogászat.

Munkáink minőségét garantálja teljes körű diagnosztikai rendszer, digitális panoráma röntgen, CT, csúcsminőségű berendezések, eszközök és anyagok. A felhasznált fogászati és szájsebészeti anyagokat a világ élvonalába tartozó gyártóktól válogatjuk össze.

Büszkék vagyunk arra, hogy rendelőnk nemzetközi hírű. A kimagasló minőségnek és a szolgáltatás színvonalának köszönhető, hogy a világ számos országból érkeznek hozzánk páciensek és így rendelőnk a Magyarországra irányuló fogászati turizmus egyik központja.

Térjen be hozzánk Ön is!