Menu Filter

Dr. Péter György 1007 Budapest-Margitsziget Thermal Hotel Vitalcenter-fogászat

Dr. Péter György

1007 Budapest-Margitsziget


  • Város: Budapest

Képzett specialistáink világszínvonalú anyagokkal és eszközökkel dolgoznak, rendelőinket pedig a kor technológiai elvárásainak megfelelően alakítottuk ki az Ön maximális megelégedése érdekében.

Az impantológia a fogorvoslás viszonylag új és igen dinamikusan fejlődő területe, ezért a munkám fontos részének tartom a szakmai újdonságok figyelemmel követését. Meggyőződésem, hogy kizárólag folyamatos fejlődéssel lehet a szakma élvonalában maradni, ezért tudásomat továbbképzéseken, illetve magyar és nemzetközi implantológiai és fogászati kongresszusokon történő részvétellel mélyítem.

Specialitásaim közé tartozik az azonnal elkészülő fogpótlások implantátumokra, a CAD/CAM technológiával készült implantátumos fogpótlások széles skálája (cirkon, titán, fémkerámia, BioHpp, stb. anyagokból), a csontpótlás, illetve a bölcsességfog-eltávolítás. Kizárólag prémium kategóriás rendszerekkel dolgozom, amelyeket – a páciens adottságait és igényeit is figyelembe véve – közösen választunk ki.

A legoptimálisabb esztétikai eredmény eléréséhez rendkívül fontos az összehangolt csapatmunka, melyben az asszisztensektől kezdve, a fogtechnikuson keresztül egészen a protetikusokig mindenkinek megvan a maga szerepe és jelentősége. A sikerhez azonban a páciensek pozitív hozzáállása és együttműködése is elengedhetetlen. Bár a mai technológiai feltételek mellett szinte fájdalommentes beavatkozásról van szó, a tapasztalatom az, hogy a szájsebészeti és implantológiai beavatkozások nagy félelemmel töltik el a pácienseket. A munkám során éppen ezért rendkívül fontosnak tartom a nyugodt, pozitív légkör, és a bizalommal teli orvos-beteg kapcsolat megteremtését. Amennyiben a páciens mégsem képes legyőzni szorongását, úgy többféle megoldás létezik, a nyugtatóktól kezdve egészen az altatásban végzett beavatkozásig.

Az implantátumok számos területen minőségi javulást hoznak a páciensek életébe: nemcsak rágóképességüket nyerhetik vissza, de visszaadja önbizalmukat, ezáltal javítja szociális kapcsolataikat is. Számomra a legnagyobb elismerés, ha a betegek elégedettek és a bizalom jeleként családjuk tagjainak ellátását is nyugodt szívvel ránk merik bízni.